A Bojlerkirály csapata Budapest és környékén márkafüggetlenül elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók cseréjét magas hatékonysággal oldja meg. A Bojlerkirály csapata kiemelkedően felkészült, jól kvalifikált szakembere az elektromos vízmelegítők cseréjéhez szükséges segédanyagokkal rendelkezik, így nem szükséges ezeknek beszerzésről külön gondoskodnia megrendelőinknek.
 
A Bojlerkirály csapata nagyon sok esetben találkozik az elektromos vízmelegítők, villanybojlerek javítása, szerelése, cseréjének kivitelezésénél, hogy a villanyszerelés, vízszerelés, gázszerelés, valamint a készülékek szervizelése sajnos nem a szakemberek előzetes megállapodása szerint történik. Ezért a Bojlerkirály csapata teljes körű, gyors és minőségi szolgáltatást ígér az elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók karbantartása, javítása, szerelése vagy komplex cseréjének kivitelezése előtt álló magánemberek és cégek részére. 

A Bojlerkirály csapata több éves tapasztalattal, pozitív ajánlásokkal és referenciákkal rendelkező, leinformálható, munkájukat szerető szakembereket alkalmaz.

Tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséggel és stresszel jár, mennyire bosszantó tud lenni, amikor a használni kívánt háztartási berendezésünk, elektromos vízmelegítőnk, villanybojlerünk, forróvíztárolónk nem üzemszerűen működik, ezzel megkeserítve életünk hétköznapjait.  A nem kívánt meghibásodásokat gyors és szakszerű munkával rövid határidőn belül orvosoljuk. 

Gondoltunk azon megrendelőinkre is, akiknek az elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók vásárlása, hazaszállítása, a régi elszállítása során merül fel problémája. Ebben is segítséget nyújtunk, hiszen az új elektromos vízmelegítőt, villanybojlert, forróvíztárolót tovább értékesítjük és megrendelőink számára díjmentesen kiszállítjuk, illetve a régi, működésképtelen elektromos vízmelegítőt, villanybojlert, forróvíztárolót elszállítjuk.

A Bojlerkirály csapata komplex szolgáltatásai révén segítséget nyújt azon megrendelői számára, akik megbízható, leinformálható, jó minőségben történő szolgáltatást egy helyen kívánnak igénybe venni, kiszűrve az egyes "Mekk Mestereket". Reméljük, hamarosan Ön is a Bojlerkirály csapatát választja, ha elektromos vízmelegítő, villanybojler, forróvíztároló problémájának könnyű, gyors és szakszerű szerelésére, javítására, karbantartása vagy cseréjére lesz szüksége.


Bojlerkirály csapata
Keressen minket munkanapokon 
(H-P): 08.30-16.30 között
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és minden felmerülő kérdésükre választ kapnak.
Tel: 06-1/793-5754 - 06-1/785-5324  Mobil: 06/20-552-0887
Minden jog fenntartva - 2016 - bojlerkiraly.hu

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com