Bojler karbantartás Budapest területén és vonzáskörzetében

Elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók 
időszakos vízkőtlenítése és tisztítása,szakszerű karbantartása.

Hagyományos egy tartályos elektromos vízmelegítő bojler időszakos karbantartása, vízkőtelenítése és tisztításának ára: (alap csomag)
(Vízkőtelenítés + új tömítés) nettó 17.322.- Ft+áfa azaz 22.000.-Ft.

Hagyományos egy tartályos elektromos vízmelegítő bojler időszakos karbantartása, vízkőtelenítése és tisztításának ára: (extra csomag)
(Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tömítések) nettó 23.620.- Ft+áfa azaz 30.000.-Ft.
Teljes karbantartás csomag tartalma: Kiszállási és parkolás díj, Budapest és környékén. Villanybojler leeresztése, és a vízkő eltávolítása. Magnézium védőanód és Anód tömítés cseréjét (ha szükséges). Fűtőszál és Fűtőszál tömítés cseréjét. (ha szükséges) Alaplap tömítés cseréje. Régi alaplap visszaszerelése. A Vízmelegítő bojler összeszerelését, beüzemelését.
Hajdu - Ariston - Haier Dupla tartályos elektromos vízmelegítő bojler időszakos karbantartása, vízkőtlenítése és tisztításának ára: (alkatrészek nélkül) nettó 23.620.- Ft+áfa azaz 30.000.-Ft.

Amenyiben az Ariston - Haier Dupla elektromos vízmelegítő fektetve van elhelyezve vagy nekezen hozzáférhető, esetleg a falról le kell szerelni,+5.000.-ft egyéb költséget számítunk fel.
Az ár magába foglalja: Kiszállás költségét az éves felülvizsgálatot, vízkő eltávolítását, tartály tisztítását és a zárófedél tömítést. A vevőt a fenti díjon kívül, plusz költség terheli amennyiben a karbantartásához, vízkőtlenítéséhez és tisztításához szükséges anyagokra szükség van pl: aktív magnézium anód cseréje + tömítés cseréjét, fűtőszál cseréje + fűtőszál tömítés cseréje plusz költség minden esetben.

Az általunk végzett szerelői garancia 6 hónap, ami csak az elvégzett munkára vonatkozik, nem a készülékre.

A Bojlerkirály csapata Budapest és környékén, cégek és magánszemélyek részére elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók karbantartását, vízkőtlenítését és tisztítását végzi fix áron, rejtett költségek nélkül. Külön kiszállási díjat stb nem számolunk fel ügyfeleinknek.

A Bojlerkirály csapata Budapest és környékén márkafüggetlenül vállalja elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók karbantartását, vízkőtlenítését és tisztítását magas hatékonysággal.

A Bojlerkirály csapata kiemelkedően felkészült, jól kvalifikált szakemberei az elektromos vízmelegítők karbantartásához, vízkőtlenítéséhez és tisztításához szükséges anyagokkal rendelkezik, (alaplap, alaplaptömítés, magnézium-anód, magnézium anódtömítés, fűtőbetét, fűtőbetét tömítés, így nem szükséges ezeknek beszerzésről külön gondoskodni.

A Bojlerkirály Budapest és környékén elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók karbantartását elvégezve a villanybojler leeresztése és a vízkő eltávolítása, illetve a megfelelő alkatrészek cseréje után a terméket szakszerűen, üzembe helyezve adja át az elektromos vízmelegítőt megrendelői részére.

A Bojlerkirály által végzett szakszerű karbantartás időszakos vízkőtlenítése és tisztítására a szerelői garancia 6 hónap, ami csak az elvégzett munkára vonatkozik, nem a készülékre.

Elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók vásárlását követően márkától és típustól függően nagyjából három-öt-hét év gyártói garanciára számíthatunk. Ezt az időt csak saját magunk hosszabbíthatjuk meg rendszeres karbantartással és ellenőrzéssel.

A gyártok minden esetben felhívják figyelmünket, a biztonságos üzemeltetéshez a készüléket megvásárlástól számítottan évente (Ariston) vagy kétévente (Hajdu) a garancia jegyen szereplő szakszervizzel szakszerűen karbantartani szükséges, amit a szakszerviz igazol, ezzel az időszakos vízkőtlenítéssel és tisztítással megnöveli az elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók élettartamát, és megakadályozza a magas elektromos áram többletfogyasztást is.

A nagy mértékű vízkő jelenléte az elektromos vízmelegítőben, nem csupán szörnyű, veszélyes is! A túlfűtés és a korrózió hatására a fűtőbetét meghasadhat, szétnyílik, így szabad utat biztosítva az elektromos áramnak, hogy a vízzel érintkezhessen. Ez egy rosszul bekötött bojlernél, vagy épp egy nem megfelelően kiépített földelés esetén emberéletet is követelhet!

A vízkő: Kalcium és magnézium-karbonátok keveréke. A vízkő kívülről nem látszik, azonban könnyű észre venni, mert fűtés közben zúgó, sistergő hangot hallani, kevesebb meleg vizet ad és jelentősen megnő a bojler elektromos fogyasztása.

A vízkő jelenléte az elektromos vízmelegítő bojler alap működését befolyásolja. Ilyenkor a vízkő lerakódik az elektromos vízmelegítő bojlerben található fűtőszál köré, ezzel megnöveli a normál vízfelfűtés idejét és párhuzamosan az áramfogyasztásunkat.

Elektromos vízmelegítők, villanybojlerek, forróvíztárolók maximális Celsius fokon történő használata mellet a vízkövesedés a leggyorsabb, az áramfogyasztás pedig sokszorosára nőhet. A legideálisabb a 60 fok, ez már elég forró ahhoz, hogy hideg vízzel lehessen keverni.

A 10-20-30 Celsius fok csökkentés azonban higiéniai szempontból kártékony hatású, elősegíti a legionella baktériumok elszaporodását. Ideálisnak a középút tűnik (ahogy sok más esetben is), működtessük a vízmelegítőt 60 °C körüli hőmérsékleten, így nem lesz sok vízkövünk, nem lesz nagy a hőveszteségünk és nem is lesz nagy a baktérium-veszély.

Soha ne használja elektromos vízmelegítőjét maximális Celsius fokon.

A hőfokszabályozó tűrése ±5°C Ilyenkor vízkövesedik a leggyorsabban, 
az áramfogyasztás pedig sokszorosára nőhet.   

Ma már nem megengedhető, EU-s előírásoknak, hogy túlforró víz legyen a bojlerekben. 
A maximális hőmérséklet 80°C-ról 70°C-ra változott. 

A legideálisabb a 60-65 fok ez már elég forró ahhoz, hogy hideg vízzel lehessen keverni.
Minden jog fenntartva - 2016 - bojlerkiraly.hu

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com