Gázkészülék, gázbojler cseréje 
elektromos vízmelegítő, villanybojler, forróvíztárolóra.
A Bojlerkirály csapata Budapest és környékén, cégek és magánszemélyek részére nyújt gázkészülék, gázbojler csere szolgáltatást. Gázkészülékek cseréje elektromos vízmelegítő, villanybojler, forróvíztárolóra fix áron, rejtett költségek nélkül. Nincs kiszállási és kiszállítási díj!

Az elektromos vízmelegítők (villanybojlerek) olyan helyen is telepíthetőek, ahol a gázfűtésű gázkészülékek, gázvízmelegítők elhelyezése, üzemeltetése már nem lehetséges. A Bojlerkirály csapata kiemelkedően felkészült, jól kvalifikált szakemberei révén a gázkészülék helyett elektromos vízmelegítők cseréjéhez szükséges segédanyagokkal rendelkezik, így nem szükséges ezeknek beszerzésről külön gondoskodnia megrendelőinknek.

A Bojlerkirály csapata nem csak egy terméket, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt gázkészülék csere esetén. Az elektromos vízmelegítő, villanybojler, mint lehetséges új alternatíva nem igényel kéménycsatlakozást, nem kell a kéményhez igazítani, tehát nincsen szénmonoxid-veszély sem.

A Bojlerkirály csapata leveszi a válláról a gondot. Több százezer forintos beruházás, szigorú feltételek helyett a gázkészülék csere szolgáltatásunkat biztosítjuk megrendelőink számára. Nem kell tartania a villanyszámlától, jelenleg több modern villanybojler készülék is van a piacon, melyek energiatakarékos eco módban üzemelnek, így nem fogyaszt olyan sokat, és még biztonságos is.
Gázkészülék, gázbojler cseréje 
elektromos vízmelegítő, villanybojler, forróvíztárolóra. 

Gázkészülék csere szolgáltatásunk díja, 
helyszínre szállítva, felszerelve, üzembe helyezve:

Munkadíja: 31.496 Ft+áfa, azaz bruttó 40.000 Ft
 
Mit tartalmaz ez megrendelőink számára:
- Ingyenes kiszállást és az új készülék kiszállítását Budapest és környékén.
- Hibás vagy régi vízmelegítő (bojler) leszerelését.
- Alumínium füstcsövek helyének faldugózása.
- Használaton kívüli gázcső-részek biztonságos lezárását.
- Új elektromos vízmelegítő (bojler) felszerelését.
- Vízvezeték rendszer összekötését.
- Régi vízmelegítő (bojler) ingyenes elszállítását (veszélyes hulladék).
 
Amennyiben gázbojlerről szeretne elektromos villanybojlerre, elektromos vízmelegítőre, villanybojler készülékre váltani, ne feledje, hogy az elektromos készülék számára földelést és külön áramkört kell biztosítani, tehát külön kismegszakítóval kell rendelkezni, Fi relé beszerelése is kötelező. (Konnektorba bekötés nem minden esetben engedélyezett.) 

Az elektromos bekötést az érvényben lévő normáknak és előírásoknak megfelelően kell elvégezni. A készülék elektromos bekötését bízza a Bojlerkirály csapatára, azaz szakértőkre. A készülék elektromos hálózathoz való csatlakozásához szükséges anyagok nem tartozékuk a készüléknek. 
Az elektromos hálózat kiépítését külön munkadíj fejében tudjuk biztosítani.* 

*A villanyszerelő munkatársunk munkadíja: 19.685 Ft+áfa, azaz bruttó 25.000 Ft
Elektromos hálózat teljes körű kiépítése (anyag díj): 2500 Ft/folyóméter
(Új villamoshálózat teljes körű kiépítése, falon kívüli vezetékezés, ami kábelcsatornában történik. Ez a legtisztább és leggyorsabb művelet az új vezeték kiépítésére. A feltüntetett ár minden megkezdett méterre értendő: Tartalmazza az MTK elektromos vezetéket és a kábelcsatorna díját is.) 
 
Keressen minket munkanapokon 
(H-P): 08.30-16.30 között
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és minden felmerülő kérdésükre választ kapnak.
Tel: 06-1/793-5754 - 06-1/785-5324  Mobil: 06/20-552-0887
Minden jog fenntartva - 2016 - bojlerkiraly.hu

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti a vendeg.com